Selidbe Nemačka

Selidbe Nemačka je jedna od najčešćih usluga koje pružamo unazad nekoliko godina.  Dosadašnja praksa je pokazala da su najčešći zahtevi naših klijenata u pogledu usluge selidbe iz Srbije u Nemačku. Svakako dobijamo zahteve za selidbu iz Nemačke u Srbiju. IN selidbe obavljaju medjunarodne selidbe Nemačka profesionalno, brzo i sigurno, iznad svega povoljno.  

Nemačka je za mnoge zemlja snova, zemlja mogućnosti i novog početka. Sve više ljudi sa ovih prostora se odlučuje za korak selidbe u Nemačku. Zbog čega je to tako? Nemačka je među najstabilnijim zemljama, kako Evrope, tako i sveta. Životni standard je na zavidnom nivou, plate su dobre i disciplina je jedan od zaštitnih znakova ove zemlje. Selidbe za Nemačku su sve popularnije i česte. Odluka nije mala, ali može da promeni živote kako pojedincima, tako i čitavim porodicama.

Tipovi i načini selidba u Nemačku

Postoji način selidbe u Nemačku tako što ćete Vi sami da spakujete sve što imate i predate nama robu, koju ćemo mi dostaviti na zadatu adresu u Nemačkoj. Pored ove, postoji još jedna, sigurnija varijanta selidbe, gde ćemo Vam mi spakovati sve što je neophodno za selidbu u Nemačku. Tu se podrazumeva da sve stvari pakujemo u taj vid ambalaže koji će najbolje zaštititi robu koja se prevozi. Sigurnost je kod nas zagarantovana. Ukoliko se pitate kako izgleda pravna strana selidbe u Nemačku, i na to pitanje imamo adekvatan odgovor. Naša agencija rešava svu potrebnu dokumentaciju, dozvole i sve papire koji su Vam potrebni tokom selidbe. Tu spadaju, prvenstveno, carinske dozvole, jer je to i najbitniji papir od svih. Ove dokumentacije se razlikuju kada su u pitanju predmeti, stolarija, ili kada su u pitanju kućni ljubimci. Procedura je sa nama mnogo jednostavnija, nego da to Vi sami radite. Kod nas radi tim profesionalaca kojima je glavni zadatak da izvrše sve što je neophodno kako biste se Vi najefikasnije preselili u Nemačku.

Kombi selidbe Nemačka i kamionske selidbe Nemačka

IN selidbe vam omogućavaju kombi selidbe Nemačka i kamionske selidbe Nemačka. U zavisnosti od količine stvari koje treba preseliti u Nemačku, kao i veličine istih, u dogovoru sa klijentom dogovorićemo način selidbe. Kombi selidbe Nemačka su svakako praktičniji i isplativiji vid selidbe. Ali za nas, profesionalce u poslu selidbi nema prepreka i nema nerešivih situacija. Obučeni i profesionalni vozači su vam na raspolaganju za sirugurnu i bezbednu selidbu za Nemačku.
Nama možete poveriti selidbu jer imamo višegodišnje iskustvo u tome. Vršili smo selidbu ka mnogim gradovima Nemačke. Kako većim, tako i manjim. Evo nekih u kojima smo u skorije vreme obavili selidbe Nemačka:

Štutgart
Hanover
Hamburg
Regenzburg
Ofenbah
Minhen
Majnc
Keln
Drezden
Diseldorf
Bremen
Berlin

Naravno uvek nam se možete obratiti za selidba Berlin Beograd ili selidbe Beograd Berlin. Kombi selidba Berlin Novi Sad je takodje selidba koju često radimo. Kamionske selidbe Nemačka su malo skuplje u odnosu na kombi selidbe nemačka, ali svakako ih preporučujemo kada procena selidbe to zahteva. Nedavno smo izvršili kamionsku selidbu Minhen Niš. Što se tiče selidbe Nemačka cena, znajte nudimo brze, sigurne i povoljne selidbe Nemačka.

Osiguranje tokom selidbe u Nemačku

Naravno, ništa ne ide bez osiguranja. Posebno kada se prevoze predmeti koji imaju veliku vrednost, kao što su umetničke slike, predmeti, ili skupocen nameštaj. Vi možete zatražiti i dodatno osiguranje i na ostale predmete. Sarađujemo sa osiguravajućim kućama koje će Vam ponuditi najpovoljnije uslove, a da Vi na kraju selidbe budete zadovoljni. Nudimo Vam i mogućnost praćenja robe koja se transportuje, tj. seli na zadatu adresu u Nemačku. Putem mobilne aplikacije ili na svom računaru ćete biti u mogućnosti 24 sata da pratite gde se nalazi trenutno Vaša roba, kućni ljubimac ili bilo koji predmet koji ste poslali sa nama.

Skladištenje i raspakivanje

Nudimo Vam rešenje za mnoge „glavobolje“. Ukoliko nemate još određenu adresu, kuću ili stan u Nemačkoj, kod nas postoji i mogućnost skladištenja robe koja se preselila za Nemačku. Cene se razlikuju ako su u pitanju dani, nedelje ili čak i meseci. Svaki dogovor je moguć. Naši ljubazni saradnici će Vam se uvek pomoći i olakšaće Vam sve što je u vezi sa selidbom u Nemačku. A ako već imate svoju lokaciju i smeštaj, onda je na nama da svu robu koju smo Vam preselili i da raspakujemo. Trudimo se da Vam pomognemo i u tome, pa se nemojte libiti da zatražite i demontažu svega što smo preneli. Sa nama uvek putuje i nekoliko majstora, koji Vam na licu mesta mogu pomoći prilikom raspakivanja, montaže i demontaže. Sa nama je selidba u Nemačku mnogo lakša.