Selidbe Hrvatska

Selidbe Hrvatska podrazumeva uslugu organizacije Vaših selidbi iz Srbije za Hrvatsku i obrnuto. Selidbe Hrvatska se tretira kao međunarodna selidba i zbog kompleksnosti papirologije i propisa bolje je prepustiti profesionalcima. Naša ekipa je tu da umesto vas obavi sve zadatke koje jedna selidba podrazumeva. Hrvatska je postala članica Evropske unije 2013. godine tako da od tada se primenjuju propisi koji važe na teritoriji cele EU. Svi naši vozači su sa višegodišnjim iskustvom u prevozu putnika, robe i stvari, ne samo u Srbiji, nego i u inostranstvu. Selidbe Hrvatska su veoma česte, a motiva je više. 

Najčešće je razlog zasnivanje porodice, zaposlenje, školovanje, osnivanje firme ili predstavništva. Zagreb je grad ka kome je usmeren najveći broj selidbi. Osim Zagreba uspešno smo obavili selidbe i ka Osijeku, Splitu, Dubrovniku, Puli, Vukovaru, Kninu, Rijeci… Dakle, vršimo selidbe ka svim delovima Hrvatske, a pre same selidbe možemo izvršiti i procenu troškova same selidbe. Ne postoje dve identične selidbe, svaka je specifična po nečemu. Posebno, kada su u pitanju selidbe u inostranstvo, treba više vremena, živaca i strpljenja. Kada se sve sabere uvek je bolja opcija angažovanje profesionalne usluge kakvu nudi naša agencija IN selidbe.

IN-selidbe-Hrvatska

Međunarodne selidbe Hrvatska

Međunarodne selidbe Hrvatska je kao što smo naglasili vrlo česta usluga u okviru naše Agencije IN selidbe. Možete biti potpuno sigurni u naš vozni park. Kada su u pitanju selidbe Hrvatska prevoz robe obavljamo kombi vozilima najnovije generacije. Što se tiče selidbe za Hrvatsku iz Srbije i obrnuto podrazumeva se usluga preseljenja u vidu transporta kompletnog pokućstva. Naš tim vam je na raspolaganju kada je u pitanju priprema kompletne putne dokumentacije. Podrazumeva se da ćemo pripremiti sva dokumenta koja su vam potrebna za carinu. Vodimo računa o najsitnijim detaljima od papirologije, do selidbe umetnina, knjiga i kućnih ljubimaca. 

Selidbe Hrvatska podrazumevaju da ste upoznati sa svim carinskim procedurama koje važe u Evropskoj uniji. Potrebno je imati sve neophodne dozvole, dokumentaciju osobe na čije ime selidba glasi, boravišne papire. Nameštaj i stvari koje se sele moraju biti propisno spakovane i adekvatno zaštićene. Sve kutije je neophodno obeležiti brojem i na njima istaknuti sadržaj. Kao takve potrebno je da budu na spisku selidbenih stvari jer jedino tako ćemo izbeći probleme na granici. Postoje određene takse i troškovi koji se plaćaju pre nego što se krene na put. Obavlja se i merenje težine stvari posle utovara u kombi ili kamion, i taj podatak se unosi i prati carinsku dokumentaciju.

Selidbe Hrvatska – Srbija

Selidbe Hrvatska – Srbija su u poslednjih nekoliko godina možda intenzivnije nego obrnuto. Iako se čini da je Hrvatska perspektivnija za posao nego Srbija, stanje je malo drugačije. U Srbiji je mnogo veći broj hrvatskih ćerki firmi, pa su selidbe zbog posla iz Hrvatske za Srbiju postale rutina. Beograd je poznat kao jedan od važnijih centara IT sektora. Mladi IT stručnjaci iz Hrvatske posao lako nalaze u Srbiji. Što je potreba za zaposlenima veća, tako su i selidbe intenzivnije na relaciji Hrvatska – Srbija i obrnuto. Naša agencija vam nudi kompletnu uslugu ukoliko vam je potrebno preseljenje iz Hrvatske u Srbiju. Selidbe organizujemo po vrlo povoljnim cenama i uslugu prilagođavamo Vašim potrebama. Prevoz će biti regulisan u skladu sa međunarodnim propisima. Zato je neophodno i pripremiti carinsku dokumentaciju, odnosno angažovati špediciju.

Hrvatska – Kombi i kamionske selidbe

Kombi i kamionske selidbe Hrvatska obavlja naš profesionalni tim u zavisnosti od vaših potreba. Kombi prevoz je povoljniji što se tiče cena. Međutim, kada selidba zahteva i prevoz nameštaja i glomaznih stvari nudimo kamionski prevoz. Posedujemo i kamione sa utovarnom rampom za selidbe kada je u pitanju teški teret. Naši vozači odlično poznaju puteve u Hrvatskoj, tako da možete biti bezbrižni da će stvari stići u dogovoreno vreme. Umesto vas odradićemo po potrebi pakovanje stvari. Sve stvari biće spakovane adekvatno jer ćemo doneti sav potreban materijal za pakovanje. Od kartonskih kutija, do streč folije, pucketave folije i selotejpa. 

Naša ekipa je specijalizovana i kada je u pitanju demontaža i montaža nameštaja. Garantujemo Vam za stvari koje preseljavamo, jer se sve obezbeđuje na najsigurniji način. Pozovite nas i uverićete se i sami u kvalitet naših usluga i zašto nam mnogi ukazuju poverenje. Prevoz stvari kombijem u Hrvatsku ima velike pogodnosti osim povoljne cene. To je pre svega što se kombijem lakše pristupi mestima  gde nije lako prići kamionima. Svaki detalj selidbe ćemo zajedno isplanirati i naći najisplativiju opciju. Pozovite nas i rešite se stresova koji neminovno donosi selidba