Selidbe Italija

Selidbe Italija vršimo već dugi niz godina. Mnogo naših sugradjana je upravo sa nama promenilo prebivalište jer smo za njih obavili selidbu u Italiju. Selidbe Italija Srbija, selidba Trst Beograd, brza i sigurna selidba sa agencijom IN selidbe. Naša ponuda selidbe Italija podrazumeva kombi i kamionske selidbe Italija. U vezi sa tim možemo za vas odraditi kombi selidba Rim Novi Sad. Ali ono što je važno napomenuti Selidbe Italija vršimo veoma često. Vašu selidbu za Italiju ćemo izvesti efikasno i profesionalno. Možemo se pohvaliti da smo uradili veliki broj selidbi ka većim gradovima Italije:

Rim
Lacio
Napulj
Torino
Milano
Palermo
Đenova
Bolonja
Firenca
Venecija
Trst
Padova
Katanija

Italija, Rim – ovo su asocijacije za večnost i dugotrajnost. Ko još ne bi želeo makar da poseti ovu predivnu zemlju koja u izobilju ima šta da pokaže, kako na istorijskom nivou, tako i na kulturnom. Ukoliko ste se odlučili za selidbu u Italiju, niste se pokajali. Italija je specifična po svojoj tradicionalnoj ishrani, tu možda i nema potrebe, ali.. ko još nije čuo za njihovu pizzu?! Takođe, ova zemlja je poznata po kvalitetnom vinu, po jednom interesantnom i specifičnom opuštenom načinu života. Životni standard je sasvim zadovoljavajući, pa se mnogi ljudi, kako mladi, tako i stariji – odlučuju sve češće u poslednje vreme za selidbu u Italiju.

U vezi selidbe u Italiju morate da obratite pažnju na sledeće stvari

Naša agencija Vam rešava svu potebnu dokumentaciju za selidbu u Italiju, a na Vama je da odete do italijanske ambasade i dogovorite se sa njima – da li ostajete duže od 3 meseca, da li ste zainteresovani za još duži boravak, posao i tome slično. Italijanske vlasti moraju biti upoznate sa svim tim detaljima, pošto posao na crno – ne dolazi u obzir i bili biste deportovani u veoma kratkom roku. Ponudićemo Vam i nekoliko osiguranja koje možete da iskoristite pre selidbe u Italiju, i na taj način ćete sebi obezbediti siguran put, selidbu i sve što je povezano sa tim. Sve ostale potrebne papire i dokumente u vezi sa legalizacijama ćemo Vam mi obezbediti i dostaviti na adresu. Sa našim timom stručnjaka ćete se konsultovati u vezi kompletne selidbe, o potpisivanju dokumentacija. Kod nas je sve transparentno i legalno. Uspostavili smo svoje veze u Italiji, koja veoma rado sarađuje sa našom agencijom.

Sopstveni prevoz ili agencijski za selidbe u Italiju?

Naravno da je moguće sve izvesti i u sopstvenoj režiji, ali.. Uvek postoji rizik, znate ono pravilo „fali Vam jedan papir“. Mnogo dokumenata i papirologije je potrebno tokom selidbe u Italiju, što se može rešiti i ako sve sami obavljate. Ali, zbog čega biste se mučili i gubili svoje dragoceno vreme? Naša firma efikasno posluje više godine u međunarodnim selidbama i specijalizovali smo se za selidbe u Italiju. U poređenju sa rešavanjem celokupne selidbe o sopstvenoj režiji – sa nama ćete uštedeti novac, vreme i svoju energiju. Kod nas radi nekoliko ljudi koji su skoncentrisani samo na jedan zadatak. Znači, ne radi jedan čovek 5 poslova, i ne rešava sve dokumente isti pojedinac. Podelili smo poslove, kako bi Vaša selidba u Italiju bila najekonomičnija i najbrža moguća. Tu spadaju i carinske procedure, koje ponekad mogu da traju danima, pa čak i mesecima. 

A šta ako je Vama selidba hitna? Tada uskačemo mi! Naši vozači su iskusni, a vozni park koji posedujemo je prošao sve tehničke preglede koji su neophodni za sva putovanja, a posebno za Italiju. Budite sigurni da će čitava selidba proteći u najvećem mogućem redu, roba koju prenesemo će biti neoštećena, jer sve pakujemo u posebne ambalaže koje su etiketirane pod „lomljivo“, čak iako predmet nije lomljiv. Vodimo računa o sitnicima, slobodno nas kontaktirajte i zakažite svoj termin za selidbu u Italiju. Jer Selidbe Italija cena biće sa IN selidbama najpovoljnija. Bez obzira da li je u pitanju kamionska selidba Italija ili kombi selidba Italija, cena selidbe biće najpovoljnija, a selidba brza i sigurna.