Medjunarodni kombi prevoz robe

Medjunarodni kombi prevoz robe širom inostranstva je jedna od veoma čestih usluga koje agencija IN selidbe pruža svojim klijentima. Možemo se pohvaliti da su naša kombi vozila za prevoz robe u inostranstvo vrhunski opremljena. Za medjunarodni kombi prevoz robe obezbedjena su kombi vozila novije generacije, bogata savremenom opremom i stalno se tehnički kontrolišu. Pogodna su za otpremu širokog spektra tereta. Takodje, naši vozači imaju dugogodišnje angažovanje u transportu robe u Srbiji i inostranstvu. Oni su vešti i iskusni, tako da ste bezbrižni, ako angažujete nas za kombi prevoz robe za inostranstvo.

Kombi prevoz robe bilo gde i bilo kad u inostranstvu. Pozovite nas i odredićemo raspored kombi prevoza vaše robe. Agencija IN selidbe ima široko učešće u odigravanju ove akcije. Nudimo administraciju transporta robe kao i kompletnu pomoć pri selidbi  ili prevozu robe širom inostranstva.

Kombi prevoz robe inostranstvo je vrsta usluge prevoza robe koju pružamo najčešće prema državama u okruženju kao što su Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija. Svakako radili smo i možete nas angažovati i za kombi prevoz robe prema državama EU kao što su Madjarska, Austrija, Nemačka, Bugarska, Belgija. Prevoz robe se odvija prema dogovoru i prema zahtevu klijenta.

Medjunarodni prevoz robe kombijem

Medjunarodni kombi prevoz robe zahteva poštovanje i uskladjenost sa carinskom metodologijom i procedurama. U tom smislu, ako nemate potrebnu dokumentaciju za uvoz ili izvoz robe, možete nam se obratiti po tom pitanju. Obezbedićemo svu potrebnu dokumentaciju preko naših partnera za špediterske usluge. Završićemo sve oko papirologije na jednom mestu, sa uštedom vremena i bez čekanja.

Dakle, pribavićemo neophodne dozvole i pripremiti kompletnu carinsku dokumentaciju u saradnji sa špediterskom kućom. Na taj način će roba nesmetano proći sve carinske procedure i bezbedno stići na odredište. Uvoz ili izvoz robe ćemo tako obaviti u najkraćem mogućem roku.

Prevoz robe inostranstvo

Prevoz i transport robe inostranstvo imaju važnu ulogu u međunarodnoj trgovini. Neophodno je da kompanije odaberu pravi način prevoza robe ka inostanstvu kako bi njihovi paketi bili efikasno isplativi. Postoje različiti faktori koji će uticati na odluku kompanije o tome koju vrstu transporta će koristiti. Ovi faktori se mogu odnositi na zahteve preduzeća, zemlju odredišta i vrstu robe.

Drumski, morski, železnički i vazdušni su četiri načina uvoza i izvoza, odnosno prevoza robe u inostranstvo. Kao prvi korak, kompanija mora da razmotri sve delove svog projekta. Prvo, važno je šta treba da se distribuira uključujući veličinu, težinu i koju vrstu robe. Na primer, za transport hrane ili voća, brzina je važna i važno je izabrati najkraći i najbrži put. Trošak slanja je još jedan veoma važan element i zavisi od agencije. Odredište, zakon države, vrednost robe, rizik transporta su drugi elementi koje treba uzeti u obzir i zavise od kompanije, zemlje odredišta i zahteva kupaca. Dakle, ko želi da se bavi međunarodnim transportom mora da uskladi kvalitet, cenu, vreme i uslove.

Prevoz robe kombijem inostranstvo

Kako smo gore u tekstu naveli da postoje četiri načina prevoza robe u inostranstvo, u skladu sa tim dolazimo do zaključka da je drumski transport robe najfleksibilnija opcija za međunarodno poslovanje. Obično je brz i efikasan.

Prednosti drumskog transporta:

  • Niža cena
  • Široke putne mreže
  • Mogućnost zakazivanja transporta i praćenja lokacije robe
  • Sigurna i privatna dostava

Prevoz robe kombijem inostranstvo je usluga koja se obično koristi kada klijenti nemaju potrebu da prevezu veliku količinu robe. Ako vam ove informacije oko prevoza robe kombijem ne odgovaraju, odnosno ako kombi prevoz ne ispunjava uslove koji su potrebni za prevoz vaše robe, razmislite o opciji transporta robe kamionom. 

Naravno, imajte na umu da prevoz robe kombijem u inostranstvo ima svoje prednosti, a to je pre svega njegova pristupačnost mestima gde nije lako prići kamionima. Nekada je isplativije napraviti nekoliko tura kombijem nego manji broj tura kamionom. Naravno, sve u zavisnosti od vrste i količine robe koja se prevozi. Ali ne brinite, zajedno ćemo pronaći najidealnije i najisplativije rešenje oko izbora opcije prevoza robe u inostranstvo. Za potrebe prevoza robe kombijem u inostranstvo kod udaljenih destinacija obezbeđujemo dva profesionalna vozača. Na taj način prevoz i dostavu robe činimo bržom i sigurnijom. Takodje su vozila maksimalno vremenski iskorišćena.

Kombi prevoz robe inostranstvo

Vršimo kombi prevoz robe inostranstvo na apsolutno najstručniji način! Jedna od prednosti kombija je to što ne postoji vremensko ograničenje kretanja kroz grad, pa je ovaj način prevoza dostupan 24 sata dnevno. U velikim gradovima, kombi prevoz je finansijski najispravnija odluka o transportu.  Kombi vozila su pogodna za sigurno, brzo i lako kretanje po gradu u bilo koje doba dana. Kao i za prilaz objektima gde se vrši utovar i istovar robe. Tokom prethodnih godina naša kombi vozila su korišćena za brojne domaće i međunarodne selidbe i transport robe. Selili smo razne firme u Beogradu i Srbiji, kao i u inostranstvu. Vršili smo transport robe za pojedine radnje, kancelarije i preduzeća.

Napomenućemo ovom prilikom da su svi proizvodi i sva roba zaštićena od mogućih oštećenja tokom transporta. 

Na osnovu toga što svako naše kombi vozilo za prevoz robe u inostranstvu sadrži najsavremeniju bezbedonosnu opremu umanjili smo mogućnost bilo kakvog oštećenja robe koja se prevozi. Takodje kombi prevoz robe inostranstvo je povereno našim stručnim vozačima koji su pripremljeni i obučeni za snalaženje u bilo kojoj situaciji koja se može desiti tokom transporta robe. Takodje su vešti i snalažljivi u zastoju i špicu saobraćaja 🙂

Kombi prevoz robe i sve drzave

Agencija IN selidbe vrši kombi prevoz robe u sve države.
Obavlja usluge kombi prevoza robe i selidbe u inostranstvo i selidbe iz inostranstva.
Prevozimo robu u sve države, pa nas možete kontaktirati i za sve zemlje u regionu, ali i za npr. kombi prevoz robe Nemačka.
Visok kvalitet usluga, pouzdanost i bezbednost je nešto što nas krasi godinama.
Prepustite nama i našem profesionalnom timu da se pobrinu oko medjunarodnog kombi prevoza robe.

Kombi prevoz robe cene

Cena kombi prevoza robe u inostranstvo se ne može precizno navesti ovde. Na njen krajnji iznos utiču mnoge informacije kao što su udaljenost, količina robe i stvari za prevoz. Takodje utiče i vreme zadržavanja na granicama.

Svakako dugogodišnje iskustvo kroz puno uradjenih selidbi, kao i puno predjenih kilometara radi transporta robe u inostranstvo nam dozvoljava da većinu stvari unapred predvidimo i ponudimo vam najkorektniju cenu. Vaše je samo da nas pozovete kako bismo organizovali rezervaciju kombi vozila i vozača nekoliko dana pre tačnog datuma predvidjenog za transport robe. Znajte, da i u vašim kriznim situacijama žargonski rečeno, cajtnot mi pronalazimo najidealiniji aranžman koji se tiče dostupnosti kombija. 

Zato, izvolite obratite nam se i naša agencija IN selidbe će sprovesti kombi prevoz vaše robe u inostranstvo po najpovoljnijim uslovima, i u najkraćem mogućem roku.