Međunarodni transport

Međunarodni transport i niz usluga u ovom poslovanju su veoma interesantni, kako za domaće ljude, ali tako i za strance. Naša agencija je počela kao firma koja se bavi transportom unutar zemlje, a tokom godina smo razvili svoje poslovanje i na inostrano tržište. Posedujemo kamione i kombi prevozna sredstva, u skladi s tim šta je našim klijentima neophodno. Naše poslovanje se raširilo kako po samoj državi, tako u regionu, ali radimo uspešno i sa zemljama evropske unije. Bilo šta što Vam je potrebno prevozimo i prenosimo preko granice, a uz to Vam sređujemo i svu neophodnu papirologiju i dokumentaciju

Tipovi međunarodnog transporta

Prvi vid međunarodnog transporta je tzv. direktni transport. Šta podrazumevamo pod direktnim međunarodnim transportom? To je tip transporta gde se koristi samo jedan vid prevoza. Odnosno, to može biti železnički, drumski, vazdušni i transport na vodi. Ovaj tip transporta je veoma efikasan, jer nema nepotrebnog pretovara i tada se ne gubi vreme. Već se odmah ide do nove zadate adrese. Drugi vid međunarodnog transporta je kombinovani tip. Sama reč „kombinovani“ Vam daje definiciju ovog transporta. Odnosno, kod gore već navedenih vidoova transporta, dolazi do kombinacije. Ovo je idealan način za međunarodni transport robe kada su u pitanju duže relacije. Odnosno transport u najudaljenije delove Evrope.

Garanacija, sigurnost i cena međunarodnog transporta

Ono po čemu smo poznati je sigurnost tokom transporta robe u međunarodnim okvirima. Agencija smo koja za svoje klijente rešava svu papirologiju, ali i ostalu neophodnu dokumentaciju. Na sve što prevozimo, dajemo i garanciju. U skladu sa tim ukoliko se desi neka nesreća tokom transporta, znajte, da ćete biti obeštećeni. Tačnije, povratak uloženog novca u ono što se transportuje je sigurno. Međutim, nesreće su retke i skoro se nikad ne dešavaju, samo u ekstremnim slučajevima. Vozni park koji posedujemo je kompletno opremljen. Sva vozna sredstva su prošla tehničke preglede i sve je zagarantovano ispravno. 

Moramo se dotaći i naših vozača. To su ljudi koji se bave poslom međunarodnog transporta već godinama. Znaju sve rute napamet, govore po nekoliko jezika i za Vas su dostupni tokom čitavog transporta, makar gde da se ide i prenosi. Međunarodni transport se kod nas obavlja po najpovoljnijim cenama, što je takođe jedan od faktora zbog čega nas mnogi biraju. Onda kada žele da presele nešto u inostranstvo ili kada žele da transportuju nešto u Srbiju. Prevozna sredstva s kojima se obavlja međunarodni transport su tapacirana, nova i prostrana. Stane mnogo stvari u njih, a po potrebi angažujemo i nekoliko kombija ili kamiona, kada je u pitanju veći međunarodni transport. 

Ukoliko Vam je potrebna agencija, koja je pouzdana, koja radi sve po propisima, koja Vam rešava svu dokumentaciju, i to na vreme, onda ste na pravom mestu. Odabiranjem nas, odabrali ste najsigurniji međunaroni transport. Bavimo se godinama ovom uslugom, a tokom svih tih godina smo je i usavršili. Slobodno nas kontaktirajte preko e-maila, lično, ili čak telefonom. Termine za transport možete pronaći na našem veb sajtu, a postoji i online formular za popunjavanje. Trudimo se da Vam maksimalno olakšamo posao koji je pred Vama, a mi ćemo svoj deo maksimalno profesionalno uraditi.