Inostranstvo selidbe

Od početka svog postojanja čovek se negde selio. Kako iz Afrike u Evropu, tokom početka čovečanstva, a tako i u modernom, savremenom dobu – kada ide u potragu za novim životom u druge države. Selidbe u inostranstvo su sve traženije, i iz godine u godinu ima sve više zahteva u našoj firmi. Ovaj tip selidbe i nije toliko jednostavan, jer kao i svugde – birokratija, tj. papirologija prave određene probleme. Međutim, naša agencija se bavi rešavanjem ove papirologije, pa kada nas budete angažovali – nećete imati problema sa istom. Carinske dozvole i ostala dokumentacija su za nas rutinski deo posla, jer se već više godina bavimo ovom delatnošću i našli smo najbrži način kako da obezbedimo sve.

Selidbe stambenog prostora u inostranstvo

Selidbe u inostranstvo vršimo i u vidu transporta stambenog prostora, tj. nameštaja i svega onošta što se nalazilo u Vašem prethodnom domu. Stres tokom pakovanja Vaših stvari zaboravite. Pošto ćemo se mi potruditi da upakujemo sve onako kako se tokom selidbe u inostranstvo ne bi oštetilo. Nazovite nas, dogovorite termin kada da dođemo kod Vas i kad da krenemo sa demontažom Vašem stambenog prostora. Takođe, obeležićemo svaki deo, kako biste se lakše snašli na novoj adresi. Naravno, ne bismo Vam ni raspakivanje prepustili da radite sami. I za to ćemo se pobrinuti i pomoći Vam. Montaža je naša dodatna usluga, koju možete iskorisiti. Jer, bolje da Vam majstori i stručni ljudi prenose nameštaj i slične stvari – nego da to Vi sami radite.

Selidbe u inostranstvo poslovnih prostora

Ne planiraju svi mladi da izađu zauvek iz zemlje. Neki razmišljaju i na taj način da se zaposle nekoliko godina, tamo obezbede dovoljnu količinu novca i da se kasnije vrate i u domovini da započnu neki posao. Zbog toga smo za Vas spremili jednu posebnu uslugu koja spada u selidbe inostranstvo. A to je selidba poslovnih prostora. Ponekad Vam lična kancelarija mnogo znači i bez nje Vi niste isti. Nama je to u potpunosti jasno, zbog toga ćemo Vam pomoći da se prilagodite u novu sredinu. Ali sa istim poslovnim prostorom, i to u drugoj državi. I tu radimo demontažu, pakovanje, označavanje i transport na željenu adresu.

Selidbe u inostranstvo kućnih ljubimaca

Čovek jednostavno ne može bez svojih kućnih ljubimaca, koji su često pravi članovi porodice. Dugo su uz nas, verni su nam i nikada nas ne bi napustili. Zbog čega bismo mi to njima uradili? Prilikom selidbe u inostranstvo – mi ćemo Vam nabaviti svu neophodnu dokumentaciju za Vašeg ljubimca. Jedino što biste Vi trebali da uradite je da izvadite pasoš. A mi ćemo se postarati za ostalu papirologiju. Na taj način, budite sigurni – da će i Vaš mezimac stići na svoju novu adresu i biti sa Vama u Vašem toplom zagrljaju. Vodimo računa čak i o najmanjim sitnicama. Posedujemo moderan vozni park sa tapaciranim vozilima. Naši vozači su iskusni vozači koji se već više godina bave poslom transporta i poslovanjem selidbe u inostranstvo. Strah, stres i anksioznost neka budu iza Vas, jer ćemo mi sve uraditi umesto Vas, a Vi nas čekajte na novoj adresi i uživajte.