Prevoz Zlatibor

Prevoz Zlatibor 2018-03-19T19:19:23+00:00

Skijanje, odmor i relaksacija – sve su ovo sinonimi za Zlatibor, jednu od naših najpoznatijih planina, a ujedno i najpopularnija, pored još 2-3 u državi Srbiji. Prema istorijskim izvorima i prema podacima koji su nam ostali na raspolaganju, Zlatibor su nekada naseljavali Iliri, kasnije su ovim prostranstvima zagospodarili Rimljani, a tek nakon njih su se doselili i Sloveni. Naravno, za skijanje se nije znalo u starijim vremenima, međutim, u novije vreme, skijanje i zimski sportovi su sve popularniji, a Zlatibor je postao veoma posećeno mesto, posebno u tim zimskim mesecima. Međutim, prevoz Zlatibor, koji se organizuje preko naše agencije je česti i tokom letnjih meseci, kada ljudi ne idu da skijaju, već da se odmore od svakodnevnih obaveza.

Prevoz za Zlatibor i nazad

Prevoz Zlatibor se organizuje tokom nekoliko dana u nedelji, a Vi možete da rezervišete onaj termin koji Vam najviše odgovara. Godišnji odmor nikad nije bio lepši i bolji nego kao kada idete na Zlatibor. Znamo da priroda i vazduh na Zlatiboru veoma povoljno utiču na sve ljude, pa je naša usluga prevoza na Zlatibor jedna od naših najatraktivnijih ponuda, a ujedno je i ponuda koja se traži veoma često. Radimo prevoz do Zlatibora, a po dogovoru vršimo i prevoz od Zlatibora do Vašeg grada ili čak i kućne adrese.

Kombi prevoz Zlatibor

Kombi prevoz Zlatibor je idealan kada je manja grupa putnika, tačnije do 8 članova, u pitanju. Vašu porodicu ili prijatelje zajedno sa Vama ćemo prevesti do Zlatibora po najpovoljnijim cenama. Prilikom prevoza u vidu kombi prevoznih sredstava – treba znati da je on veoma udoban, ima dosta mesta na raspolaganju, a udobnost je naš znak prepoznavanja. Svako naše vozilo je novije generacije, i sva su ispravna stoprocentno. Pored grupnih prevoza, organizujemo i posebne pojedinačne prevoze.

Grupni prevoz Zlatibor

Kod grupnog prevoza Zlatibor, razlika je u tome što prevozimo skijaše, putnike i turiste, i to autobusima. Takođe, kao i kombiji, naši autobusi spadaju u novije generacije, ne posedujemo stara vozila, jer je to u suprotnosti sa politikom naše firme. Trudimo se da idemo u korak sa vremenom i sa tehnologijom. Prevoz Zlatibor se organizuje iz svih većih gradova Srbije, a postoji i mogućnost dolaska na kućnu adresu, posebno ukoliko su u pitanju one, već napomenute, manje grupe do 8 članova. Prevozi na Zlatibor su idealna prilika da se odmorite, da napunite svoje baterije za nove radne obaveze. Pored toga, Zlatibor je skijaški centar, centar zimskih sportova, kao što su skijanje i snoubording. Postoji mnogo interesantnih staza koje se mogu isprobati, na Vama je samo da izaberete šta i kako. Ukoliko ste skijaš, nemojte da brinete zbog opreme. Naša prevozna sredstva su spremna za Vas i kompletan Vaš prtljag. Bilo šta što nosite sa sobom ćemo spakovati i prevesti na željeno mesto. Cene naših usluga, kao i termine prevoza Zlatibor, možete naći na našoj web adresi. Detaljne informacije možete da dobijete pozivom na naše telefone, putem elektrosnke pošte ili na samoj web adresi. Nemojte da se libite bilo šta da nas pitate u vezi prevoza za Zlatibor, na raspolaganju smo Vam.