Prevoz putnika Slovenija

Prevoz putnika Slovenija 2018-03-19T17:58:25+00:00

Slovenija spada u najrazvijenije bivše republike Jugoslavije, i dalje je među najpopularnijim zemljama za obilazak u čitavom regionu. Prevoz putnika u Sloveniju se često organizuje, a preko naše agencije je moguć svaki dogovor. Slovenija je poznata i kao zelena turistička atracija. Takođe, Slovenija je atraktivna zemlja i za zimske sportove, ekstremne sportove i tome slično. Isto tako, Slovenija je i država u kojoj se organizuje nekoliko interesantnih muzičkih festivala, a najpopularniji je „Rock festival“. Ova zemlja privlači i starije ljude koji bi želeli da se odmore od svojih svakodnevnih obaveza, ali i mlade ljude koji će se sjajno provesti prilikom obilazaka.

Automobilski, autobuski i kombi prevoz putnika Slovenija

Nekoliko različitih načina prevoza putnika za Sloveniju je moguće zatražiti od nas. To su prvenstveno Autobuski, automobilski i kombi prevoz. Ovi tipovi prevoza su mogući pojedinačno, ali i za grupe. Takođe, treba istaći i to da postoji i povratna karta, koja je dosta jeftinija od karte u jednom pravcu. Pored toga, postoji i mogućnost aranžmana da se dogovorite sa našim timom, pa da ostanete nekoliko dana u Sloveniji, pa da se onda u zadatom terminu vratite. Prevoz putnika Slovenija – je odličan, makar koji vid transporta Vi odabrali.

Turistički prevoz putnika Slovenija

Napomenili smo da su turističje atrakcije Slovenije mnogobrojne. Iz tog razloga smo za Vas spremili posebnu ponudu za prevoz putnika u Sloveniju, gde biste Vi, zajedno sa našim vozačima, išli i obilazili specijalne ture kroz ovu divbu zemlju. Program možete i sami organizovati, pa predstaviti nama, a možemo i mi Vama predložiti određene destinacije, za koje se sigurno nećete pokajati. Naša prevozna sredstva su veoma udobna i bezbedna i posedujemo svu neophodnu dokumentaciju. Takođe, naša vozila su osigurana i tehnički su u savršenom stanju. Zato se, tokom svog putovanja, ne morate brinuti da li će kombi, automobil ili autobus stati na pola puta.

Prevoz putnika Slovenija – sa zadate adrese

Trudimo se da Vam u svemu izađemo u susret. Zbog toga smo Vam omogućili da putujete sa nama sa zadate lokacije, grada, ili čak – možemo direktno da Vas pokupimo sa Vaše adrese. Na Vama je da odlučite šta Vam najviše odgovara. Ovo se posebno odnosi ukoliko su grupe u pitanju za prevoz putnika u Sloveniju. Grupe mogu da budu od 5, 10, 15 i više članova. Za nas limiti ne postoje, možemo i nekoliko vozila da obezbedimo, ukoliko je neophodno. Rezervišite termine na vreme, preko našeg sajta, preko telefona ili preko mail adrese. Sa nama je prevoz putnika za Sloveniju veoma jednostavan proces, nema dugih dogovora, rezervacije unapred po nekoliko meseci i slične problematike. Na Vama je da odredite šta tačno želite, da nam predstavite, a naši mladi stručnjaci, koji su veoma prijatni sa svojim klijentima, će Vam uvek izaći u susret. Takođe, ukoliko želite da iznajmite naša vozila za prevoz putnika u Sloveniju, i to ćemo Vam omogućiti, ne moraju naši vozači da Vas voze, u slučaju da Vi imate svoje pouzdane ljude. Mesto, vreme i putanju prevoza Vi sami organizujete, a mi ćemo se svemu tome prilagoditi.