Kombi prevoz do 8 putnika

Kombi prevoz do 8 putnika 2018-03-20T17:05:09+00:00

Manje grupe su često pogodnije za prevoz od autobuskih tura. To su grupe do 8 putnika. Kombi je idealno prevozno sredstvo, lakše je upravljati istim nego sa autobusom, brže se dolazi do željene destinacije i lakše se parkira. Ono što je prednost naše agencije je fleksibilnost kod iznajmljivanja kombi prevoza do 8 putnika. Odnosno, moguć je svaki dogovor prilikom organizacije prevoza. Mesto i vreme polaska Vi birate, a mi, tačnije, naši vozači dolaze na zadato mesto tačno u dogovoreno vreme i odatle počinje tura. Pauze, pravac putovanja, ali i tempo ćete sami birati. Ovakav vid transporta je idealan za manje grupe putnika ili za porodična putovanja i obilaske.

Kombi prevoz do 8 putnika u Srbiji

Za obilazak naše zemlje do 8 putnika je najbolje rešenje kombi prevoz. Sa takvom manjom grupom ćete moći lakše da obiđete bilo koju znamenitost naše zemlje. Vi ćete birati šta želite da posetite, vidite i obiđete. Kod nas rade stručni vozači, koji se svakodnevno i već duži niz godina bave isključivo kombi prevozom do 8 putnika.

Ture po inostranstvu uz kombi prevoz

Odlučili ste se da obiđete neki od evropskih velegradova, a nemate na raspolaganju svoj automobil, a išli biste sa malo većom ekipom prijatelja? Ukoliko je ta cifra do 8, onda je najbolje da iznajmite vozača za kombi preko naše agencije i onda možete da se prepustite čarima putovanja. Kombi prevoz do 8 putnika je idealno rešenje i za sve one koji imaju malo veću porodicu. Nemaju svi veće automobile sa više od 5 sedišta, a iz tog razloga je najbolje tada obratiti se našoj agenciji, koja ima šta da ponudi. Naše usluge su višenamenske, a Vi ste ti koji organizujete šta i kako će se raditi.

Bezbednost i sigurnost putnika tokom prevoza

U svim našim kombi prevoznim sredstvima imamo ugrađenu poptuno novu opremu, sedišta, aparate za kafu. Trudimo se da ugodimo svojim putnicima u potpunosti. Udobnost je nešto što nas odvaja od drugih prevoznika koji se bave kombi prevozom do 8 putnika. Isto tako, bezbednost i sigurnost na putu mora da se poštuje. Naša vozila su bila na tahničkim pregledima i odlaze na tehničke preglede pre početka svakog dužeg puta. Tokom zime imamo 4 zimske gume, a tokom leta ili kombinovane ili letnje. Uspostavili smo prijateljske veze sa organizacijama koje rade pomoć na putevima, pa, u slučaju da se i desi nezgoda, pomoć stiže u roku od nekoliko minuta, bilo na kojem mestu da se nalazimo. Pored pomoći na putevima, sarađujemo i sa agencijama za putno i životno osiguranje. Prilikom kombi prevoza do 8 putnika, da li da je u pitanju Srbija ili inostranstvo – obezbedili smo Vam osiguranje. To je veoma značajna stavka, jer bez osiguranja i ne vredi kretati na put, mada, to je na kraju krajeva Vaš izbor. Naveli smo mnoge prednosti kombi prevoza, a smatramo da je zaista tako, nije samo propaganda i reklama, ali je najbolje da se i sami uverite u to, tačnije, pozovite nas kako biste dobili još detaljnije informacije i radi cenovnika naših usluga.